Oilers slet seg til straffeseier over Frisk

Den suverene serielederen Stavanger har fått sterkere motstand i det siste.

Torsdag måtte laget virkelig slite for å slå Frisk Asker 4-3. Avgjørelsen falt på straffeslag.

Oilers måtte ty til straffekonkurranse også forrige gang lagene møttes i Askerhallen, men det var helt tilbake i serieåpningen.

Det så lenge ut til at Frisk Asker skulle påføre Stavanger lagets fjerde tap for sesongen. Vertene var best i det meste i de to første periodene, men det raknet litt mot slutten for Sune Bergmans menn.

Før det var gått ti sekunder av kampen hadde Ryan Hayes gjort 1-0 for Frisk. Mats Aleksander Henriksen økte til 2-0 i 1. periode.

I midtperioden var det Stavanger som kom best i gang. Magnus Hoff reduserte før det var gått ett minutt. Endre Medby sendte derimot Frisk opp i en ny tomålsledelse.

Oilers' store kriger Tommy Kristiansen ga de regjerende mesterne nytt håp om poeng da han scoret med litt over ni minutter igjen av kampen. Christian Dahl-Andersen har vært beskjeden i målprotokollen så langt i sesongen, men var mannen bak utligningen til 3-3. Han satte også den avgjørende straffen i mål. (©NTB)