Kurtovic toneangivende da Larvik tok tabelltoppen

Amanda Kurtovic førte an da Larvik gnistret til og slo svenske Sävehof 38-32 i den nest siste kampen i mesterligaen i håndball søndag. Det førte Larvik til tabelltoppen.

Kurtovic og Larvik gjør det bra i mesterligaen. Foto: Nesvold, Jon Olav

Svenskene klarte aldri å by det norske mesterlaget særlig kamp. De to lagene fulgte hverandre de aller første minuttene, men så dro Larvik-jentene jevnt og trutt ifra.

Snaut halvveis ut i første omgang sto det 13-9 til Larvik, noe som ble økt til 21-14 til pause. Allerede da så det ut som om Larvik var på vei mot en kontrollert og sikker seier.

På det meste var ledelsen på ni mål midtveis i den andre omgangen.

Larvik spilte en strålende første omgang og hadde god kontroll bortsett fra de første to-tre minuttene. Ved siden av Amanda Kurtovic spilte også Anja Hammerseng Edin og Marit Malm Frafjord godt for gjestene fra Larvik.

Nå venter Krim Mercator i den siste kampen. Dette laget ligger på annenplass bak Larvik på tabellen. Med seier i den siste kampen vil Larvik-jentene ta seg til hovedrunden med seks poeng, og det er fullt mulig.