Dæhli scoret og overbeviste da Freiburg røk etter straffedrama

Nordmannen fikk sjansen fra start og viste seg frem.

Mats Møller Dæhli fikk sjansen fra start og viste seg frem med scoring.  AFP PHOTO / PATRIK STOLLARZ Foto: Patrik Stollarz
Mats Møller Dæhli fikk sjansen fra start og viste seg frem med scoring. AFP PHOTO / PATRIK STOLLARZ Foto: Patrik Stollarz

Mats Møller Dæhli spilte fra start, scoret og var blant sitt lags beste spillere, men Freiburg røk ut av cupen etter et straffedrama mot Sandhausen.

Etter 3-3 i selve kampen vant gjestene fra 2. Bundesliga 4-3 på straffespark og tok seg videre til åttedelsfinale.

Dæhli fikk voldsom applaus da han ble byttet ut vel ti minutter ut i annen omgang, men da hadde dramatikken så vidt begynt.

Gjestene ledet med to mål kvarteret før slutt, men Dæhlis erstatter Vincenzo Grifo var involvert i begge mål da laget utlignet til 3-3 og sikret ekstraomganger.

De ble målløse, og dermed måtte straffespark avgjøre. Janik Haberer misset på det avgjørende straffesparket.

Freiburg stilte reservepreget fra start i cupkampen, med hele åtte endringer fra laget som startet helgens 2-1-seier over Augsburg i serien. Dæhli grep begjærlig sjansen og viste seg fram helt fra start.

I det 21. minutt scoret han kampens første mål da han fikk lagkamerat Maximilian Philipp til å la ballen gå og plasserte den presist i korthjørnet fra 16 meters hold. (©NTB)