Zucca-assist da Rangers vant

Mats Zuccarello leverte én assist da New York Rangers snudde kampen og slo Washington Capitals 4-2.

Mats Zuccarello og lagkamerat Brady Skjei, her fra forrige kamp mot New York Islanders, snudde kampen og vant over Washington Capitals natt til søndag. Foto: Bruce Bennett/Getty Images/AFP Foto: Bruce Bennett

Kampen startet klart best for vertene i den amerikanske hovedstaden.

I første periode sørget Lars Eller og Alex Ovetsjkin for at Capitals kunne gå til den første pausen med 2-0 over gjestene fra New York.

Andre periode var det derimot Rangers som kom klart best ut av. Først reduserte Brandon Pirri, før Jimmy Vesey utlignet i overtallsspill litt over halvveis ut i perioden. Da samme Vesey sørget for å sende Rangers i ledelsen et par minutter senere, var det etter en pasning fra Zuccarello.

Capitals tok ut keeper Braden Holtby helt på slutten, i et forsøk på å utligne og få kampen til å gå til overtid. I stedet åpnet det for at Rick Nash kunne sette pucken i det tomme Washington-målet og fastsette sluttresultatet til 4-2.

Zuccarello fikk 17.24 minutter på isen i lørdagens møte med Capitals. (NTB/TV 2)