Sesongens første scoring for Martinsen

Andreas Martinsen fikk nettkjenning da Colorado Avalanche slo Tampa Bay Lightning 4-0 i Florida torsdag.

GLEDE: Andreas Martinsen var godt fornøyd med sesongens første scoring. (AP Photo/Chris O'Meara) Foto: Chris O'meara

Laget fra Colorado har vist vekslende form mens de har beveget seg sørover de siste dagene. Tidligere i uken ble det seier i Pittsburgh, fulgt av tap i Washington.

Torsdagens match mot Lightning ble en opptur, både for laget og for norske Andreas Martinsen. Gjestene sørget for scoring i alle periodene, mens vertskapet i Florida måtte gå av banen uten mål og uten poeng.

Matt Duchene sørget for 1-0 da det var mindre enn ett minutt igjen av første periode. I andre periode la han på til 2-0, også det i det siste minuttet.

I den tredje perioden var det endelig Martinsens tur. Etter snaut åtte minutter var han på rett sted da pucken spratt ut fra vantet og foran Lightning-målet. Tampa Bays keeper var derimot ikke i nærheten av der han skulle være, og Martinsen sørget for en enkel scoring på åpent mål. Noen minutter senere fikk svenske Carl Söderberg fastsette sluttresultatet til 4-0 for Avalanche. (©NTB)