Stavanger tok tilbake serieledelsen med storseier

Tommy Kristiansen scoret to og hadde én målgivende pasning da Stavanger Oilers slo Manglerud Star 7-1 borte i eliteserien i ishockey søndag.

Kristiansen åpnet scoringsballet snaut fem minutter ut i første periode og doblet til 2-0 i power play før det var spilt 13 minutter. Kristian Forsberg sørget for 3-0 før periodeslutt, også det i overtallsspill.

Resten av kampen ble enkel match for Stavanger-laget og scoringer av Markus Søberg (3) og Dan Kissel sørget for at det til slutt sto 7-1 på måltavla.

Steffen Ratejczak scoret gjestene fra Manglerud sitt mål.

Seieren gjør at Stavanger er tilbake på tabelltopp etter at Lørenskog lånte serieledelsen i omtrent et døgn etter at laget slo Storhamar 2-1 etter spilleforlenging lørdag.

Norges suverent beste lag de siste årene har imidlertid fått kamp av Stjernen i sesonginnledningen.