Molde vant for første gang siden 21. mai

Fredrik Brustad scoret sitt første mål i Molde-trøya da laget vant 3-2 mot Bodø/Glimt. Seieren er lagets første i Tippeligaen siden 21. mai.

Molde  20160806.
Eliteserien fotball 2016: Molde - Bodø/Glimt. Eliteseriekampen mellom Molde og Bodø/Glimt på Aker Stadion.
Molde 20160806. Eliteserien fotball 2016: Molde - Bodø/Glimt. Eliteseriekampen mellom Molde og Bodø/Glimt på Aker Stadion. Foto: Svein Ove Ekornesvåg / NTB scanpix Foto: Ekornesvåg, Svein Ove

Solskjærs mannskap har slitt stort den siste tiden og gikk på et stygt 0-3-tap mot Vålerenga forrige serierunde.

Før kampen mot Bodø/Glimt, hadde ikke laget tatt en trepoenger i eliteserien siden 2-0-seieren mot Brann 21. mai.

I motsetning til det som har vært vanlig for Molde de siste månedene, føk laget ut av startblokkene mot Bodø/Glimt og ledet 2-0 allerede da det var spilt 10 minutter.

Fredrik Aursnes scoret det første målet da han mottok et oppspill fra Vegard Forren og fikk ballen igjen fra Mattias Moström.

Like etter dukket en umarkert Fredrik Brustad opp og satte innsiden til en corner til 2-0. Scoringen er spissens første etter overgangen fra AIK.

Hjemmelaget styrte det meste av det som skjedde innledningsvis i førsteomgang, men etter 13 minutter dukket Patrick Berg, sønn av ikke ukjente Ørjan Berg, opp og dundret ballen i mål på halvspretten med venstrefoten.