Ajer ute med bruddskade

Celtic spilte 1-1 mot Leicester lørdag kveld.

Glasgow (NTB): Stefan Johansen kom inn i andre omgang da Celtic spilte 1-1 mot Leicester lørdag kveld. Kristoffer Ajer mistet treningskampen på grunn av en håndskade.

Etter kampen i Glasgow, som for øvrig Leicester vant etter straffesparkkonkurranse, forklarte Brendan Rodgers hvorfor Ajer ikke var i troppen.

– Han brakk noe like under tommelen. Han jobber med å få noe på hånden, slik at han kan spille, sier Rodgers ifølge klubbens Twitter-konto.

Leicesters Riyad Mahrez sendte den engelske seriemesteren i ledelsen ett minutt etter hvilen i oppgjøret, før Eoghan O'Connell utlignet til 1-1 da timen var spilt for de skotske seriemesterne.

Johansen kom inn etter 62 minutter. Nordmannen scoret sikkert på sitt forsøk fra straffemerket da han sendte Kasper Schmeichel i motsatt hjørne.

– Han kom tilbake i trening mot slutten av uken og fikk 25-30 minutter. Han så bra ut, sa Rodgers om Johansen. (©NTB)