Sundsbys hovedsponsor vil ikke avbryte samarbeidet

– Jeg ser ikke konsekvenser for sponsoratet.

INGEN REAKSJONER: SpareBank 1 sier at de ikke ser for seg noen konsekvenser for samarbeidet. Foto: Jeff McIntosh/The Canadian Press via AP
INGEN REAKSJONER: SpareBank 1 sier at de ikke ser for seg noen konsekvenser for samarbeidet. Foto: Jeff McIntosh/The Canadian Press via AP Foto: Jeff Mcintosh

Dopingdommen mot Martin Johnsrud Sundbys får ingen umiddelbare konsekvenser for hans 75 millioner kroners-sponsoravtale, melder DN.

Sparebank 1 inngikk i fjor en treårsavtale med opsjon på to nye år med en totalramme på 75 millioner kroner eller 15 millioner kroner per år.

Noen få timer før offentliggjøringen av Martin Johnsrud Sundbys utestengelse fikk hovedsponsoren vite om saken.

– Jeg ser ikke konsekvenser for sponsoratet på nåværende tidspunkt, sier styreleder i Sparebank 1, Arne Austreid til DN.

Norges Skiforbund har påtatt seg det fulle ansvaret for at Martin Johnsrud Sundby har brutt WADAs dopingreglement i forbindelse med bruk av astmamedisinen han er avhengig av.

– Så langt har vi full tillit til skiforbundet og de vurderingene som er gjort, sier Austreid som samtidig påpeker at de er sterkt mot doping generelt. (©NTB)

Mer innhold fra TV 2