Stolpene stod i veien for Sogndal og Tromsø

Beggge lag var nær scoring, men det ble 0-0 på Fosshaugane.

Tre ganger slo ballen i tverrliggeren og stolpen, men nærmere kom verken Sogndal eller Tromsø scoring i torsdagens eliteseriekamp på Fosshaugane. Den endte 0-0.

Dermed må Tromsø fortsatt vente på sesongens første borteseier. Tre uavgjorte og to tap er fasiten etter de fem første forsøkene. Sogndal fortsatte på sin side den fine statistikken på eget gress. Bare Odd har reist fra saftbygda med full pott så langt.

Torsdagens oppgjøret endte med ett poeng til hvert av lagene, men det kunne veldig fort vært scoringer på Fosshaugane. Store målsjanser ble det etter hvert mange av.

Tromsø startet kampen med et smell. Bare fem minutter var spilt da venstreback Kent-Are Antonsen stormet rundt på kanten og slo et godt innlegg inn i feltet. Lagkamerat Aron Sigurdarson vant duellen som fulgte, men ballen smalt i tverrliggeren i kjølvannet av islendingens avslutning.

Minuttet etterpå smalt det på ny i overliggeren fra bortelaget. Venstreving Lasse Nilsen traff godt fra distanse, men Sogndal-keeper Mathias Dyngeland fikk tilsynelatende fingertuppene på ballen før den smalt i tverrliggeren og ned på streken.

Thomas Lehne Olsen satte returen i mål, men ble avblåst for frispark i situasjonen. Ufortjent med et tidlig Tromsø-mål hadde det uansett ikke vært. (©NTB)