AaFK-nedturen fortsetter - tapte sin tredje kamp på rad

Anders Trondsen sørget for tre poeng til Sarpsborg 08.

Sarpsborg 08-Aalesund 1-0

Aalesund gikk på sitt tredje strake serietap i bortekampen mot Sarpsborg. Sarpingene vant 1-0 etter scoring av Anders Trondsen.

Trondsens matchvinnerscoring kom på uheldig tidspunkt for gjestene fra Aalesund, nesten et minutt på overtid i 1. omgang.

21-åringen dunket ballen i mål fra rundt 17 meter, men kanskje burde Aalesund-keeper Andreas Lie ha reddet.

Se målet over!

Burvokteren fikk fingertuppene på ballen, men måtte likevel se at den snek seg inn i nettmaskene.

– Motgangen fortsetter for Aalesund, konstaterte TV 2s kommentator etter kampslutt.

Aalesund har nå tapt tre strake seriekamper, og Trond Fredriksens mannskap har tatt bare ett poeng på bortebane i serien denne sesongen. Laget har dessuten sluppet inn mål i 28 strake bortekamper i serien. Forrige gang AaFK holdt nullen borte var 6. juli 2014. Da ble Stabæk slått 2-0 i Bærum.

Før Sarpsborgs 1-0-scoring hadde begge lag hatt sjanser til å gå opp i ledelsen i 1. omgang, men uten å lykkes.

Franck Boli og Mustafa «Mos» Abdellaoue kom begge til gode muligheter for gjestene, men Sarpsborg-keeper Arild Østbø sto solid mellom stengene for hjemmelaget. Pål Alexander Kirkevold og Patrick Mortensen kom nærmest for vertene, men duoen måtte vente på Trondsens slegge før nettet bølget i Sarpsborgs favør. (©NTB)