Glimt stanset lang tapsrekke i oppgjøret mot Vålerenga

Etter seks tap på rad klatret Bodø/Glimt over kvalifiseringsstreken med 0-0 hjemme mot Vålerenga onsdag kveld.

0-0 gjorde også at VIF tok sitt første bortepoeng for sesongen, i forsøk nummer fem. Oslo-klubben venter fortsatt på sin første borteseier.

De målløse sifrene sier en god del om kampen på Aspmyra. Der fikk publikum og TV-seerne se en kjedelig duell mellom to forsiktige og tannløse lag.

Begge lag produserte noen småfarlige muligheter, men de riktig store sjansene var fraværende.

Mathias Normann blåste et skudd over fra kort holdt noen minutter før full tid, og da det ikke ble mål der måtte det nesten bli 0-0. Normann hadde også en god mulighet lagt inne i overtiden.

Mens Vålerenga styrte det meste av spillet før pause, ble det jevnere i 2. omgang. Trond Olsen hadde en god mulighet seks minutter etter hvilen, men hurtigtoget lyktes ikke. Mens Olsen scoret pene 13 seriemål sist sesong, er det bare blitt én scoring på ti kamper denne sesongen for Glimt-vingen. (©NTB)