– Norsk hockeyprofil klar for SHL-klubb

Sondre Olden skal være klar for Leksand.

TIL LEKSAND.
Sondre Olden, her avbildet under privatlandskampen i ishockey mellom Norge og Frankrike i april, har funnet seg en ny klubb. Foto: Vegard Wivestad Grøtt / NTB scanpix
TIL LEKSAND. Sondre Olden, her avbildet under privatlandskampen i ishockey mellom Norge og Frankrike i april, har funnet seg en ny klubb. Foto: Vegard Wivestad Grøtt / NTB scanpix Foto: Grøtt, Vegard Wivestad

Etter to sesonger i Brynäs har Sondre Olden fått smaken på svensk hockey, og nå blir den norske ishockeyprofilen fortsatt å se på nært hold blant stjernene i svenske SHL.

Nå skal han være klar for nyopprykkede Leksand. Det melder Aftonbladet.

23-åringen skal ifølge avisen ikke ha fått fornyet kontrakten sin med Brynäs.

Oldens nye klubb blir sensasjonslaget Leksand, som tross en fryktelig start hadde en sesong det luktet svidd av. De klatret fra bunn til topp, og sikret seg SHL-plassen på bekostning av Per Åge Skrøders Modo.

Nå skal Olden forhåpentligvis levere spill med snert foran hjemmefansen i Tegera Arena.

I klubben fra Dalarna blir Olden lagkamerat med den norske målvakten Henrik Haukeland, som var en av heltene da klubben rykket opp.

Olden er ikke en del av landslagstroppen som akkurat nå spiller VM i Russland, men også der er det spillere på klubbjakt. Blant annet er det knyttet stor spenning til hvor Martin Røymark, en av Norges scoringshelter mot Sveits, ender opp.

(©NTB/TV 2 Sporten)

Mer innhold fra TV 2