Kanonkule fra Storflor, men Start stoppet Godsets seiersrekke

Godset holdt til uavgjort i Kristiansand etter tre strake seiere.

Start 2-2 Strømsgodset

Strømsgodset var på god vei mot sin fjerde strake seier, men Starts Lars Jørgen Salvesen ville det annerledes og sørget for 2-2 på Sør-Arena.

To minutter før full tid kom utligningen. Robert Sandnes satte et skudd rett på Espen Bugge Pettersen i Godset-målet, og Salvesen satte returen kontant i mål.

Det var Starts fjerde uavgjort denne sesongen. Tidligere er det blitt poeng mot Lillestrøm, Tromsø og Molde for bunnlaget.

Stadig venter hjemmepublikummet på en seier. Det er godt 23 kamper siden Start sist vant en eliteseriekamp.

Kenyanskfødte Tokmac Nguen kunne blitt bortelagets store helt da han scoret sitt aller første tippeligamål da Godset gikk opp til 2-1 med 27 minutter igjen å spille. En svak klarering fra Starts Alex De John ga til slutt Nguen sjansen. Han satte fart, vendte av en spiller og scoret pent.

22 år gamle Nguen var sist sesong på utlån hos 1.-divisjonsklubben Mjøndalen. Der fikk han seks kamper, startet to av dem og bidro med to mål. Denne sesongen har han vært på banen i alle åtte seriekamper hos Strømsgodset, og i seks av dem har han startet. (©NTB)