Odd og Glimt vant stort

Scoringsfest for flere Tippeliga-lag.

JUBEL: Bodø-Glimts Åsmund Bjørkan kunne juble for overlegen seier over Mo i andre runde av cupen. FOTO: Scanpix Foto: Torbergsen, Mats

Moldenserne vant cupen både i 2013 og 2014, men denne gangen måtte MFK jobbe lenge med å stoppe Grorud i Oslo.

Først etter 67 minutter sendte Mohamed Elyounoussi storfavoritten opp i 2-1. Det skjedde på en straffe. Molde vant til slutt 3-2.

Start slet i perioder mye mot Fram i Larvik, men kom seg i land og vant 3-0.

For Tromsø ble det en kjempedebut for barne-TV-verten Christer Johnsgård (29). Han scoret to ganger i løpet av seks minutter i første omgang. TIL vant til slutt 2-0 over Mjølner.

Lillestrøm brukte lang tid på slå hull på Lillehammer-byllen, og scoret først etter 71 minutter. Fulga vant til slutt 2-0.

For Odd sin del, ble aldri FK Tønsberg noe målestokk. Telemark-laget hadde full kontroll og vant til slutt hele 6-0, blant annet etter to scoringer fra Henrik Kjelsrud Johansen.

Bodø/Glimt kom seg også videre fra andre runde med glans og feide over Mo. Til slutt vant nordlendingene hele 6-0 de også.