Flyers sjanseløse mot suverene Capitals

Washington Capitals cruiser videre på vei mot Stanley Cup-finale.

SUVERENE: Alex Ovetsjkin og Capitals hadde full kontroll mot Flyers - igjen. Foto: Scanpix Foto: Matt Slocum

For tredje kamp på rad måtte Philadelphia Flyers se seg grundig slått av Washington Capitals i første runde av NHL-sluttspillet. Mandag vant hovedstadslaget 6-1 på bortebane.

Dermed leder Capitals nå 3-0 i best av sju-serien.

Lagets største stjerne, Alex Ovetsjkin, bidro med to scoringer og én målgivende pasning. Svenske Nicklas Backström var ikke mye dårligere med sine to målgivende.

Til tross for storseieren var det Flyers som tok ledelsen før minuttet var spilt ved Michael Raffl. Marcus Johansson utlignet noen minutter senere, før Ovetsjkin sendte gjestene i ledelsen i midtperioden.

Fire Capitals-mål i siste periode sikret en komfortabel seier.

Capitals, som var det klart beste laget i grunnspillet, trenger nå kun én seier til for å avansere i sluttspillet.