Rangers overbeviste mot Pittsburgh

New York Rangers kunne reise hjem med en 3-0-seier i bagasjen etter besøket hos Pittsburgh Penguins onsdag.

RANGERS DOMINERTE: Pittsburgh Penguins klarte ikke å sikre seg noen mål mot New York Rangers onsdag lokal tid. FOTO: AP Photo/Gene J. Puskar Foto: Gene J. Puskar

Mats Zuccarello fikk 16.28 minutter på isen, men var ikke direkte involvert i noen av scoringene denne gangen.

I første periode satte Kevin Hayes inn det første målet for Rangers, etter åtte og et halvt minutt. Etter den første pausen fulgte en periode med fullstendig måltørke, men i den siste perioden tok det seg opp igjen. Dominic Moore sørget for 2-0 etter drøyt fire minutter.

Halvannet minutt før slutt fastsatte Jesper Fast sluttresultatet til 3-0 for gjestene fra New York. (©NTB)