Zuccarello-straffe fikset Rangers-seier

Mats Zuccarello tok ansvar på straffeslag mot Philadelphia Flyers.

HER SITTER'N: Mats Zuccarello har nettopp scoret på Flyers-keeperen, og Rangers kunne juble for seier. Foto: Scanpix Foto: Tom Mihalek

New York Rangers var 13 sekunder fra tap mot Philadelphia Flyers, men vant 3-2 etter at Mats Zuccarello og Derek Stepan scoret på hvert sitt straffeslag.

Henrik Lundqvist slapp ikke inn noen av hjemmelagets to straffeslag, og dermed ble det seier til gjestene etter en dramatisk kamp.

Flyers ledet 2-1 etter scoringer av Shayne Gostisbehere og Ryan White, men 12,9 sekund før slutt greide Keith Yandle å få inn utligningen. Zuccarello var på isen, men var ikke direkte involvert i målet.

Etter fem målløse forlengningsminutter falt avgjørelsen på straffeslag.

Zuccarello hadde assist på Rangers' første utligningsmål, til 1-1 tidlig i 3. periode. Chris Kreider styrte inn det målet. Det var nordmannens 20. assist denne sesongen.

Zuccarello spilte 18.21 minutter og hadde to skudd på mål. Han fikk pluss 1 i pluss/minus-statistikken. (©NTB)