Zuccarello værfast etter storseier

New York Rangers ble stoppet av snøen etter at de hadde senket Carolina Hurricanes.

VANT: Mats Zuccarello scoret ikke i nattens kamp, men Rangers-gutta fikk likevel mye å juble over mot Hurricanes. FOTO: SCANPIX Foto: Bruce Bennett

Mats Zuccarello og New York Rangers' spillerne ble værfaste i snøstormen etter 4-1-seieren over Carolina Hurricanes natt til lørdag norsk tid.

Snøværet på den amerikanske østkysten har skapt kaos.

Etter seieren mot Carolina Hurricane kunne ikke flyet med Rangers-spillerne ta av, skriver Aftonbladet.

– Vi kom oss ikke videre i snøværet. Vi skulle fly til Ottawa der vi spiller mot Ottawa Senators søndag, men nå får vi se om vi kommer oss dit lørdag i stedet, og så får vi se om vi kommer oss hjem til New York etter den seieren. Vi har jo hjemmekamp igjen mandag, sier den NYRs svenske storkeeper Henrik Lundqvist.

Snøværet førte blant annet til at NHL måtte ta det drastiske skritt å avgjøre fredagens kamp mellom Washington Capitals og Anaheim Mighty Ducks.

To kjappe mål av J.T. Miller punkterte for øvrig kampen i 4-1-seieren for New York Rangers.

Miller var mannen som avgjorde til 3-2 i forlengningen mot Vancouver Canucks tirsdag, og mot Hurricanes viste 22-åringen seg fram igjen. I en kritisk periode for Rangers, der laget ble presset bakpå av et hjemmelag som jaktet utligning til 2-2, dunket han to pucker i mål på like mange minutter.

Fra før hadde Rangers vist fine takter, og laget ledet 2-0 etter første periode etter scoringer av Ryan McDonagh og Keith Yandle. Men da Joakim Nordström scoret for Hurricanes tidlig i midtperioden, fikk vertene blod på tann.

Hurricanes la også et betydelig press på gjestene, men det var Miller som ble tungen på vektskålen. Først satte han inn 3-1 fra skrått hold etter godt forarbeid av Jesper Fast halvveis i perioden. Deretter gjorde han hele jobben selv ved å snappe pucken fra Hurricanes-back Jaccob Slavin og øke Rangers' ledelse på ny.

Resten av kampen holdt Rangers unna for presset, mye takket være strålende målvaktsspill av Henrik Lundqvist. Svensken stoppet 30 av 31 skudd, som ga en redningsprosent på hele 97.

Mats Zuccarello spilte 16.40 minutter for Rangers, men markerte seg ikke spesielt i fredagens kamp. Nordmannen noterte tre skudd på mål i 4-1-seieren.