Midtskogen-dobbel i storseier

Ole Erik Midtskogen scoret to ganger og bidro sterkt til at Klaksvik slo bunnlaget AB 6-0 på bortebane i Betri Deildin.

Scoringene var nordmannens andre og tredje etter overgangen til færøysk fotball. Midtskogen sto bak 1-0- og 3-0-målet og var også involvert i forarbeidet til 5-0-scoringen.

– Det var en bra match. Vi gjør mye bra og scorer mange fine mål, sier Midtskogen i et intervju med Trondur Arge fra FM 1 Radio Færøyene etter kampen.

Han gleder seg over å gjøre det godt når mange nordmenn benker seg for å følge færøysk fotball.

– Det er mange hjemme som følger med, så det er veldig morsomt, sier han.

25-åringens første mål kom allerede etter ni minutter, da han stanget ballen inn fra en corner. Midtskogen gjorde 3-0 etter en halvtime da han satte inn en retur etter at Alessio Hysenis skuddforsøk traff keeper.

AB var helt sjanseløs i mandagens hjemmekamp, og målene fortsatte å renne inn bakover. Klaksvik ga seg ikke før det sto 6-0 og innkasserte sesongens fjerde seier på fem kamper. Dermed ligger laget på 3. plass i ligaen.

Midtskogen spilte 71 minutter før han ble byttet ut mot Steinbjørn Olsen, men nordmannen er overhodet ikke skuffat av at han måtte forlate banen når han jaktet scoring nummer tre.

– Jeg sliter litt med en ankel. Treneren spurte om jeg ville av i pausen, men jeg spurte om jeg fikk et kvarter til, smiler Midtskogen.

De øvrige Klaksvik-målene ble scoret av Isak Simonsen, Joannes Danielsen, Boris Dosljak og Joannes Bjartalid.