Forsvarsprofil headet Real til topps på tabellen

En solid heading fra høyrebacken Nacho sørget for at Real Madrid passerte Barcelona på toppen av tabellen i spansk La Liga søndag.

Barcelona røk overraskende 0-2 for Valencia lørdag, hvilket ga Real Madrids stjernegalleri sjansen til å overta posisjonen som serieleder med seier over Valladolid søndag.

Hovedstadsklubben så lenge ut til å måtte nøye seg med ett poeng, men 12 minutter før slutt steg høyreback Nacho til værs på et innlegg fra tyske Toni Kroos. Ballen lurte seg inn i lengste hjørne.

Matchvinneren feiret målet sammen med trener Zinedine Zidane på sidelinjen.

Tidlig i første omgang trodde de fleste av Real hadde tatt ledelsen da brasilianske Casemiro dukket opp på lengste stolpe og stanget ballen i mål. Midtbanemannen var imidlertid hårfint offside.

Seieren betyr uansett at Real nå har tre poengs luke til Barcelona på tabelltoppen.

Serietreer Sevilla følger ytterligere fem poeng bak.