Feiret scoring med å holde brukket kølle i været da Storhamar knuste Narvik

Storhamar hadde ingen problemer mot Narvik i fredagens eliteseriekamp i ishockey. Hjemmelaget vant 5-0. Kurt Davis brakk køllen i forbindelse med 2-0-scoringen.

Når har Storhamar under ett døgn på å restituere før storkampen mot serieleder Stavanger lørdag kveld. Også det oppgjøret spilles på Storhamars hjemmebane.

Dette var Hamar-klubbens andre strake seier. For en snau uke siden vant laget 6-3 i rivaloppgjøret mot Lillehammer. Med fredagens seier er laget oppe på fjerdeplass på tabellen.

Avstanden opp til tabelltopp er åtte poeng, men serielederen har i tillegg to kamper til gode. Stavanger står med ni seire på ni kamper. Like bak følger Frisk Asker, som har vunnet åtte av åtte. Narvik ligger på åttendeplass.

13 minutter var spilt da hjemmelaget tok ledelsen fredag. Jimmy Andersson var målscorer. Cirka fire og et halvt minutt senere økte Kurt Davis ledelsen for vertene.

I forbindelse med scoringen brakk Davis køllen, og feiret med å holde den brukkede køllen i været og vise den frem for publikum.

I mellomperioden avgjorde Storhamar. Sju minutter ut i perioden ble det 3-0, og cirka tre minutter senere sto det 5-0 på måltavla. Jonas Djupvik Løvlie, Simen André Edvardsen og Martin Rønnild sto for målene. Løvlie var for øvrig involvert i tre andre scoringer i kampen i tillegg til sitt eget mål.

Den siste perioden ble roligere. Kanskje hadde Storhamar-spillerne lørdagens oppgjør i bakhodet. Riktignok presset de på, men det ble ingen mål og det endte 5-0.

I tillegg til storkampen Storhamar-Stavanger spilles ytterligere to kamper lørdag. Grüner tar imot Lillehammer, mens Vålerenga får besøk av Sparta.