Zuccarello matchvinner da Rangers vant byderbyet

Mats Zuccarello ble matchvinner da New York Rangers fikk en opptur med 2-1-seier over byrival Islanders i NHL lørdag.

MATCHVINNER: Mats Zuccarello. Foto: Bruce Bennett

Vinnermålet kom drøyt fem minutter før slutt, og det var ikke blant de vakreste målene nordmannen har scoret.

DeAngelo slo hardt inn fra høyresiden etter en dropp, og Zuccarello kastet seg inn i kampen om pucken foran mål. Den var innom flere spillere og gikk i mål via hans skøyte.

Femte for sesongen
Han ble kreditert sitt femte mål for sesongen da Rangers vendte til seier.

Anthony Beauvillier ga Islanders ledelsen i midtperioden, men Filip Chytil utlignet senere i perioden.

Zuccarello spilte 20.11 minutter.

Mats Rosseli Olsen ble matchvinner da Frölunda tok årets første seier i ishockeyligaen SHL med 3-2 mot bunnlaget Mora lørdag. Det var en kamp med hete følelser.

Mora-spillerne reagerte kraftig da gjestenes Simon Hjalmarsson bare fikk to minutters utvisning for en stygg takling mot Marek Daloga. Vertene var rasende på dommerne.

Avgjorde i SHL
Da Mats Rosseli Olsen ble intervjuet i pausen, var det hete diskusjoner i bakgrunnen.

– Det er bra med litt følelser i hockey. Det vil alle se, sa nordmannen.

Hans 3-2-scoring snaut fem minutter før slutt i 2. periode ble kampens siste og ga Frölunda en etterlengtet seier etter tre tap. Laget er ett poeng bak serieleder Luleå, som også vant lørdag.

Ufreden i Mora bleknet for øvrig mot hendelsene i oppgjøret mellom Färjestad og Malmö. Der ble det fullt slagsmål i Karlstad-lagets spillerbås. Malmö-spiller Fredrik Händemark ble dyttet inn i båsen av Oskar Steen, og hjemmespillerne gjøv løs på ham. Malmö-spiller Marcus Sylvegård kastet seg inn i båsen for å hjelpe lagkameraten og slo vilt rundt seg, skriver Aftonbladet.

– Dette lukter NHL på 1970-tallet, sa eksperten Arto Blomsten i C Mores TV-sending.

Färjestad vant for øvrig kampen og henger med i tetsjiktet.