Slik ser du sommerens fotball-VM

Viasat og TV 2 har de norske tv-rettighetene til sommerens fotball-VM i Sør-Afrika, og de 64 kampene deles likt mellom de to aktørene. Se sendeskjemaet her.

bjoerntaalesen 680 (Foto: Marit Hommedal (TV 2) )
bjoerntaalesen 680 (Foto: Marit Hommedal (TV 2) )

I fjor høst gjorde Viasat en avtale med NRK om kjøp av deres rettigheter til halvparten av kampene under fotball-VM til sommeren. TV 2 har rettighetene til den andre halvparten. Denne fordelingen gjenspeiler seg i sendeskjemaet i både gruppespillet og sluttspillet.

Åpningskampen Sør-Afrika-Mexico 11. juni klokken 16.00 vises direkte på Viasat 4/Viasat Sport HD, og finalen 11. juli klokken 20.30 sendes direkte på TV 2 HD/Viasat Sport HD.

Aktørene vil også sende sine kamper på sine respektive web-tv-kanaler, viasatondemand og TV 2 Sumo.

– Vi er veldig fornøyde med at vi nå kan presentere et sendeskjema som vitner om at VM i Sør-Afrika vil bli sommerens store høydepunkt. Alle kampene på vår hovedkanal TV 2 vil bli vist i HD-kvalitet, noe som garantert kommer til å gi seerne en spektakulær opplevelse, sier sportssjef Bjørn Taalesen i TV 2.

– Vi er stolte av å kunne formidle sommerens store sportsbegivenhet til våre seere og kunder. Med 32 direktesendte VM-kamper fordelt på Viasat 4 og Viasat Fotball, er dette en stor og spennende satsing fra Viasat. Vi vil også tilby alle de 32 kampene i sylskarp bildekvalitet på Viasat Sport HD, sier sportssjef Stian Kleppo i Viasat.

Klikk her for hele VM-sendeskjemaet.

Mer innhold fra TV 2