Xtra Factor

På TV 2 Zebra får du en unik mulighet til å se hva som skjer bak scenen på X Factor. Wascheras Katarina Flatland og Peter Moi Bubresko tar pulsen på stemningen i kulissene både i pausen og etter at resultatene er kjent.

Xtra Factor: Charlotte Thorstvedt, Katarina Flatland, Peter Moi Bubresko (Foto: Håvard Solem)
Xtra Factor: Charlotte Thorstvedt, Katarina Flatland, Peter Moi Bubresko (Foto: Håvard Solem)

Fra og med 9. oktober blir hele fredagen en eneste stor X Factor-maraton!

I to omganger - både mellom hovedsendingen og resultatdelen av X Factor på TV 2, og etter siste del - lar Katarina Flatland og Peter Moi Bubresko TV 2 Zebra-seerne bli bedre kjent med deltagerne, høre hvordan de synes opptredenen gikk og hvem de tror ryker.

- Vi liker å si at Xtra Factor er for X Factor det Barack Obama er for Det Hvite Hus! Med andre ord veldig viktig, smiler programleder Katarina Flatland

- Det seerne ikke fikk svar på under X Factors hovedsendingen, skal vi prøve å gi dem svar på på TV 2 Zebra. Vi skal få reaksjoner fra dommerne, deltagerne og kanskje viktigst av alt: Vi skal ha et eget dommerpanel, bestående av kjente artister som skal bedømme X Factor-dommerne!

Katarina lover at Xtra Factor er på deltagernes side.

- Vi ønsker å levere en litt frekkere sending, hvor vi ikke er redde for å spørre om noen ting!

Etter resultatprogrammet på TV 2 er Xtra Factor igjen direkte inne på TV 2 Zebra kl. 22.10 for å få de første reaksjonene etter kveldens avstemming.

Xtra Factor ble sendt på TV 2 og TV 2 Zebra høsten 2009.

Les mer om X Factor her.

Mer innhold fra TV 2