Privat praksis

Addison (Kate Walsh) har forlatt Seattle og startet et nytt liv i California på en privat legepraksis. Men også her er dagene preget av store medisinske utfordringer - og minst like mye drama på privatfronten.

GJENFORENING: Addison treffer nye og gamle venner når hun ankommer Los Angeles
GJENFORENING: Addison treffer nye og gamle venner når hun ankommer Los Angeles

Sist vi så Kate Walsh var som barnekirurgen Addison Montgomery og eks-kona til Patrick Dempsey's McDreamy på Seattle Grace Hospital i suksess-serien "Grey's Anatomy". i "Privat praksis" har hun fått sin egen tv-serie.

Addison så seg lei på både McDreamy, McSteamy og at livet hennes i Seattle stod stille både når det gjalt kjærligheten og karrieren. Hun pakket kofferten og dro til solfylte Santa Monica i California for å starte et nytt liv.

Her gjenforenes hun med vennene fra studietiden, Naomi (Audra McDonald) og Sam (Taye Diggs). De to driver en privat praksis som tilbyr mange ulike typer leger og behandlinger. Blant kollegene på Oceanside-klinikken er Violet (Amy Brennemann, fra "Judging Amy") og kjekkasen Pete (Tim Daly). Også her er dagene preget av store medisinske utfordringer - og minst like mye drama på privatfronten.

Serien er skapt av Shonda Rhimes, som også står bak megasuksessen "Grey's Anatomy".

Serien sendes på TV 2 tirsdager klokken 22:35, men har nå en foreløpig pause etter sesongavslutning høsten 2010.

Mer innhold fra TV 2