Ingen kabel-tv avtale

Forhandlingene mellom TV 2 og Canal Digital Kabel har brutt sammen. Dermed mister Canal Digital-kunder i kabelnett tilgangen til TV 2 Nyhetskanalen, TV 2 Filmkanalen og TV 2 Bliss fra og med fredag 23. november. Tidligere har Canal Digital tatt av TV 2 Zebra.

TV2_220x123
TV2_220x123

- I løpet av torsdag klarte vi å komme til enighet om både pris og andre sentrale vilkår for en avtale som ville gitt Canal Digitals kabelkunder tilgang til alle TV 2-kanalene og flere nye tilleggstjenester, sier kommunikasjonsdirektør Rune Indrøy.

Fra Telenors side kom det i siste runde et krav om at avtalen skulle kobles til forhandlinger om ny avtale for parabol, der eksisterende avtale løper ut på et senere tidspunkt. -Slik dette kravet var utformet var det umulig for TV 2 å akseptere, sier Indrøy.

- Det som har skjedd er svært beklagelig. Og vi er overrasket over at Telenor ikke vil inngå en avtale som sikrer sine kabelkunder tilgang til TV 2s kanaler når TV 2 har akseptert deres pristilbud. Vi tror at Canal Digitals kunder har liten forståelse for dette, sier Indrøy

Mer innhold fra TV 2