Organisasjon

Ledelsen i TV 2

Olav T. Sandnes

Olav T. Sandnes er administrerende direktør og sjefredaktør i TV 2. Han tiltrådte stillingen 5. januar 2015.

Bjørn Gunnar Rosvoll

Bjørn Gunnar Rosvoll er salgs- og markedsdirektør i TV 2. Han begynte i TV 2 mars 1993 og tiltrådte sin nåværende stilling i juni 2000.

Sarah Willand

Sarah Willand er organisasjons- og kommunikasjonsdirektør i TV 2. Hun tiltrådte stillingen 1. november 2015.

Kjetil Nilsen

Kjetil Nilsen er direktør for Betal-TV og Teknologi i TV 2. Han har vært ansatt i TV 2 siden 2000.

Jan Ove Årsæther

Jan Ove Årsæther er nyhets- og sportsredaktør i TV 2.

Styret i TV 2/TV 2 Gruppen

Styret i TV 2 Gruppen. Foto: Espen Solli

Hans Jacob Carstensen

(representerer Egmont) Styreleder. Konserndirektør i Egmont. Har hatt flere ledende stillinger i den nordiske telekombransjen, blant annet som konserndirektør i TDC Mobile International og Tele Danmark. Tidligere finansdirektør i Telenordia.

Espen Asheim

(representerer Egmont) Asheim gikk inn i Olav Sandnes tidligere jobb i Egmont Publishing samtidig som Olav startet i TV 2, og erstattet ham samtidig i styret. Espen Asheim kom fra stillingen som konstituert konsernsjef i Bertel O. Steen Invest. Han har tidligere blant annet jobbet som konsernsjef i VIA Travel Group ASA, administrerende direktør i Elektroskandia AS, og administrerende direktør i Telenor CTV/Canal Digital Norge.

Rikke Crosby

(representerer Egmont) Har en MBA-utdannelse fra London Business School. Hun har tidligere arbeidet fem år i strategikonsulentfirmaet Boston Consulting Group i både London, München og København. Etter åtte år som visepresident og direktør for strategi- og forretningsudvikling i Egmont, gikk Rikke Crosby til Nordisk Film i februar der hun nå er direktør for overordnet forretningsutvikling.

Claus Sonberg

(Zynk Communication & Leadership) Claus startet sin yrkeskarriere som informasjonsmedarbeider og senere journalist i TV 2-nyhetene. Han har siden jobbet som kommunikasjonsdirektør i SAS og som administrerende direktør i Burson-Marsteller i Norge og i Norden. Han er i dag partner og daglig leder i Zynk Communication & Leadership.

Cathrine Graff

(ansattes representant) Cathrine har jobbet som økonomireporter i Nyhetene siden 2001. De siste årene har hun også jobbet mye som anker for Økonominyhetene på TV 2 Nyhetskanalen. Cathrine har en mastergrad i EU-studier fra London School of Economics, og jobbet bl.a. i NRK og Aftenposten før hun kom til TV 2.

Henrikke Helland

(ansattes representant) Bachelor i Kultur og samfunnsvitenskap. Har jobbet i TV 2 siden 2007 og er i dag Klubb 2s leder og lydansvarlig i Bergen. Jobbet tidligere i musikkbransjen som lydteknikker og musikkprodusent / management. Er i dag styrerepresentant i NJ s landsstyret samt i STUP som er Norsk Journalistlag og Mediebedriftenes studiepermisjonsordning.

Terje Amundsen

(ansattes representant) Prosjektsjef i teknologiavdelingen. Jobbet i TV 2 fra 1995 først som serviceingeiør og sist som systemingeniør. Fire år i verv som klubbleder for NITO bedriftgruppen samt NITOs forhandlingsutvalg. Har videre sittet seks år som vara i TV 2 styret.