Eli Kari vil sette verdensrekord

Kl 09:30 onsdag 17. september entrer Eli Kari Gjengedal et nyrigget værstudio på Domkirkeplassen i Oslo. Forhåpentligvis kommer hun ikke ut igjen før 24 timer senere – med en verdensrekord i «hånden».

Stopper førpremieren

Etter at kinosjefer over hele landet truer med boikott av den norske kinofilmen “Jakten på Berlusconi” har TV 2-ledelsen bestemt seg for å droppe førpremieren på TV 2 Sumo.

Nyhetskanalen i HD

Fra i dag kan du se Nyhetskanalen i HD hos Get og Altibox. Canal Digital Kabel tilbyr HD-kanalen fra 23. september.

Lukk
Bilde mangler

Hvem bryr seg?

Idol

10 visninger

Bloggerne

157 visninger

Unik førpremiere på Sumo

Nå kan du se den norske storfilmen «Jakten på Berlusconi» på TV 2 Sumo. Den ligger tilgjengelig i 48 timer en uke før filmen kommer på kino.

Mer spennende sjakk

Se Magnus Carlsen i sjakkturneringen Sprinquefield Cup i St. Louis på TV 2 Sportskanalen og tv2.no fra onsdag 27. august.

Rekord for «God morgen Norge»

Fredagens «Idol» og lørdagens jubileumssending for «Skal vi danse» ble helgens mest sette på TV 2. I tillegg har «God morgen Norge» hatt sin beste høstpremiereuke noensinne.

TV 2 Sumo er klar for Playstation

TV 2 Sumo er nå tilgjengelig på Playstation 4. Fra før er Sumo tilgjengelig hos Apple TV, Samsung Smart-TV og via Googles Cromecast.

Slik blir høsten på TV 2

TV 2 kan i dag presentere en rikholdig meny for TV-høsten med både kjente publikumsfavoritter og nye spennende satsinger.

Knallsterk start på premiereuka for TV 2

Hele 638.000 seere fulgte den første episoden av "Født i feil kropp" på TV 2 i går kveld. Sammen med Idol og sterke nyhetstall fikk TV 2 en knallstart på premiereuka.

Arctic Race økte med 50 prosent

317.000 fulgte på det meste med på fredagens etappe fra «Arctic Race». Samlet fikk alle årets etapper et snitt på 168.000 seere, som er en kraftig økning fra i fjor.