Slik blir høsten på TV 2

TV 2 kan i dag presentere en rikholdig meny for TV-høsten med både kjente publikumsfavoritter og nye spennende satsinger.

Knallsterk start på premiereuka for TV 2

Hele 638.000 seere fulgte den første episoden av "Født i feil kropp" på TV 2 i går kveld. Sammen med Idol og sterke nyhetstall fikk TV 2 en knallstart på premiereuka.

Arctic Race økte med 50 prosent

317.000 fulgte på det meste med på fredagens etappe fra «Arctic Race». Samlet fikk alle årets etapper et snitt på 168.000 seere, som er en kraftig økning fra i fjor.

TV 2 vinner sommeren

TV 2 fortsetter framgangen og er TV-vinneren i juli med en oppgang på hele 4,1 prosentpoeng. Også Nyhetskanalen vokser, og var sist måned større enn TV3.

Lukk

Skal vi danse

9 visninger

Ingen kjære mor

4 visninger

Bønder i By'n

2 visninger

Solid satsing på Norway Cup

TV 2 Sportskanalen og TV 2 Sumo sender hele 41 kamper direkte fra årets Norway Cup. Aldri før har fotballfesten på Ekebergsletta fått så stor TV-dekning.

Eventyrlig VM for TV 2

1.346.000 seere fulgte på det meste semifinalen mellom Argentina og Nederland på TV 2 i går kveld. Fotball-VM i Brasil har vært en stor suksess for kanalen.

TV 2 øker mest i juni

TV 2 er den store TV-vinneren i juni med en oppgang på hele 3,8 prosentpoeng. Kanalen øker også kraftig i den kommersielle målgruppen.

Sender Stavanger Grand Slam

Årets Stavanger Grand Slam er tilbake på World Tour-kalenderen, med fyldig dekning på TV 2 Sportskanalen.

Gode nyheter for MediaCity Bergen

Klyngeutviklingsprosjektet Mediarena i Bergen oppgraderes og tas inn i programmet for Norwegian Centres of Expertise (NCE). – Dette er veldig viktig for videre utvikling av MediaCity Bergen, sier Svein Ove Søreide, prosjektleder for MediaCity Bergen.