Solid satsing på Norway Cup

TV 2 Sportskanalen og TV 2 Sumo sender hele 41 kamper direkte fra årets Norway Cup. Aldri før har fotballfesten på Ekebergsletta fått så stor TV-dekning.

Eventyrlig VM for TV 2

1.346.000 seere fulgte på det meste semifinalen mellom Argentina og Nederland på TV 2 i går kveld. Fotball-VM i Brasil har vært en stor suksess for kanalen.

TV 2 øker mest i juni

TV 2 er den store TV-vinneren i juni med en oppgang på hele 3,8 prosentpoeng. Kanalen øker også kraftig i den kommersielle målgruppen.

Sender Stavanger Grand Slam

Årets Stavanger Grand Slam er tilbake på World Tour-kalenderen, med fyldig dekning på TV 2 Sportskanalen.

Lukk

Tour de France

4 visninger

Annika Bengtzon

75 visninger

Vikings sesong 2

19 visninger

Gode nyheter for MediaCity Bergen

Klyngeutviklingsprosjektet Mediarena i Bergen oppgraderes og tas inn i programmet for Norwegian Centres of Expertise (NCE). – Dette er veldig viktig for videre utvikling av MediaCity Bergen, sier Svein Ove Søreide, prosjektleder for MediaCity Bergen.

Her er Idol jr.-dommerne!

Aleksander With og Alejandro Fuentes blir med Sandra Lyng og Margaret Berger i dommerpanelet i TV 2s Idol jr.

TV 2 Skole blir eget selskap

TV 2 satser sterkt på undervisning. TV 2 Skole skal utvikles som digitalt forlag, og blir nå skilt ut som eget selskap. Målet er å skaffe TV 2 en posisjon i norsk skole, og å bygge et nytt forretningsområde for TV 2.

Drømmeåpning for fotball-VM på TV 2

På det meste fulgte nesten én million seere åpningskampen i fotball-VM mellom Brasil og Kroatia på TV 2 i går kveld. Snittet for kampen ble 835.000 seere, som ga en andel på hele 61,2 prosent.