Putin flekser muskler for fotografene

Russlands statsminister Vladimir Putin har igjen kastet skjorta foran ivrige fotografer.

Vladimir Putin har for vane å fremstille seg selv som en veltrent machomann. Nå hevder han at han er den mest hardtarbeidende lederen siden andre verdenskrig.  (Foto: RIA NOVOSTI/REUTERS)
Vladimir Putin har for vane å fremstille seg selv som en veltrent machomann. Nå hevder han at han er den mest hardtarbeidende lederen siden andre verdenskrig. (Foto: RIA NOVOSTI/REUTERS)

Putin tar en ridetur i bar overkropp under ferien sin utenfor byen Kyzyl i Sibir.  (Foto: Alexsey Druginyn/AFP)
Putin tar en ridetur i bar overkropp under ferien sin utenfor byen Kyzyl i Sibir. (Foto: Alexsey Druginyn/AFP)
Den russiske statsministeren tok en dukkert til ære for fotografene og poserte sittende i et tre under sitt besøk i Tuva-regionen sør i Sibir.

Han red også i bar overkropp gjennom kupert terreng, sammen med sønnen til en gjeter. Etter rideturen tok han av seg sin sveitsiske klokke og festet den rundt guttens håndledd.

Som statsminister i et kriserammet Russland har Putin hatt som mål å vise folket at han forstår deres vanskeligheter, og at han har styrke til å bringe dem gjennom de tøffe tidene.

Putins besøk i området følger en ferietur til samme sted sammen med prins Albert II av Monaco for to år siden. Også da kastet Russlands muskelbunt skjorta. Han nærmet seg da slutten av sin andre presidentperiode, og opptredenen ble tolket som et signal om at han ikke hadde noen intensjoner om å gi fra seg makta.

Se video øverst!

(©NTB)

Mer innhold fra TV 2