Overvåkingsfly har gjort funn ved Kebnekaise

Et norsk Orion overvåkingsfly har observert en oransjefarget gjenstand i fjellet hvor man tror Hercules-maskinen har styrtet.

HAR GJORT FUNN: Et norsk orionfly har gjort observasjon av en gjenstand i Kebnekaise området vest for Kiruna. Hjelpemannskapene kommer seg ikke inn på grunn av vanskelige vær  og føreforhold. (Foto: Forsvaret / TV 2)
HAR GJORT FUNN: Et norsk orionfly har gjort observasjon av en gjenstand i Kebnekaise området vest for Kiruna. Hjelpemannskapene kommer seg ikke inn på grunn av vanskelige vær og føreforhold. (Foto: Forsvaret / TV 2)

- Ett av de norske Orion-flyene har observert en oransjelignende gjenstand i fjellområdet. Observasjonen er gjort på vestsiden av fjellryggen i en skråning. Det har gått et snøskred i området, forteller Tore Wangsfjord ved Hovedredningssentralen Nord-Norge til tv2.no like før klokken 16. Gjenstanden behøver imidlertid ikke være en del fra flyet. Litt før klokken 17 kommer det meldinger om at dette kan dreie seg om markører som brukes av forskere. - Lokalb

Mer innhold fra TV 2