Skattedirektøren under lupen hos Riksrevisjonen

Riksrevisjonen gransker skattedirektøren etter at han personlig grep inn og flyttet skattesakene til tidligere polititopper som jobbet svart for den amerikanske ambassaden i Oslo.

MÅ FORKLARE SEG: Skattedirektør Svein Kristensen flyttet behandlingen av skattevurderingen av tidligere politifolk som jobbet svart for den amerikanske ambassaden.  (Foto: NTB SCANPIX/Monstasje:TV 2)
MÅ FORKLARE SEG: Skattedirektør Svein Kristensen flyttet behandlingen av skattevurderingen av tidligere politifolk som jobbet svart for den amerikanske ambassaden. (Foto: NTB SCANPIX/Monstasje:TV 2)

TV 2 får opplyst at Riksrevisjonen blant annet vil undersøke om dette resulterte i at de hemmelige agentene til slutt slapp straffeforfølgning. Det er avdeling 1 Regnskapsrevisjon hos Riksrevisjonen som i flere måneder har gransket skattedirektøren og skatteetatens håndtering av skattesakene. - Jeg kan ikke gi noen kommentarer. Det er utsatt offentlighet på saker vi jobber med inntil Riksrevisjonens årlige rapport til Stortinget, Dokument nr. 1 offentliggjøres, sier ekspe

Mer innhold fra TV 2