35-åring pågrepet for overgrep og grov vold mot 77-åring i Oslo i vinter

Rutinesvikt hos politiet førte til at mannen ble sendt ut av landet før DNA-profilen ble sjekket mot overgrepene.

RUTINESVIKT: Politiinspektør Hanne Kristin Rohde forteller at 35 åringen var fengslet i Norge i våres, men ble transportert ut av landet før DNA prøvene var klare.  (Foto: NTB SCANPIX/TV 2)
RUTINESVIKT: Politiinspektør Hanne Kristin Rohde forteller at 35 åringen var fengslet i Norge i våres, men ble transportert ut av landet før DNA prøvene var klare. (Foto: NTB SCANPIX/TV 2)
En mann er pågrepet i Paris, mistenkt for grov vold og seksuelt overgrep mot en 77 år gammel kvinne på Korsvoll i Oslo i februar. (Foto: Bjørn Roger Brevik / POLITIET)
En mann er pågrepet i Paris, mistenkt for grov vold og seksuelt overgrep mot en 77 år gammel kvinne på Korsvoll i Oslo i februar. (Foto: Bjørn Roger Brevik / POLITIET)
RUTINESVIKT: Politiinspektør Hanne Kristin Rohde forteller at 35 åringen var fengslet i Norge i våres, men ble transportert ut av landet før DNA prøvene var klare.  (Foto: Bjørn Roger Brevik / SCANPIX)
RUTINESVIKT: Politiinspektør Hanne Kristin Rohde forteller at 35 åringen var fengslet i Norge i våres, men ble transportert ut av landet før DNA prøvene var klare. (Foto: Bjørn Roger Brevik / SCANPIX)

En mann er pågrepet i Paris, mistenkt for grov vold og seksuelt overgrep mot en 77 år gammel kvinne i Oslo i februar og voldtekt av en 87 år gammel kvinne i 2011, melder DittOslo. Til TV 2 sier politiinspektør Hanne Kristin Rohde ved Oslo politidistrikt at der har hatt en bred og intens etterforskning i vinter, og at de etter noe tid sirklet inn det rumenske m

Mer innhold fra TV 2