Hells Angels medlemmer varetektsfengsles i fire uker

Tre av de siktede etter politiaksjonen mot Hells Angels ble torsdag varetektsfengslet i fire uker med to ukers isolasjon.

AKSJONERTE: Tre av de ni personene som ble pågrepet i onsdagens aksjon mot Hells Angels er varetektsfenglet i fire uker.   (Foto: Bendiksby, Terje/Scanpix)
AKSJONERTE: Tre av de ni personene som ble pågrepet i onsdagens aksjon mot Hells Angels er varetektsfenglet i fire uker. (Foto: Bendiksby, Terje/Scanpix)

Korrigering: De ble ikke varetektsfengslet, men fremstilt for varetekt.

I alt ni personer ble pågrepet da politiet etter flere måneders etterforskning gjennomførte planlagte aksjoner mot Hells Angels flere steder i landet onsdag.

Alle er siktet for medvirkning til grove narkotikaforbrytelser, da det under politiaksjonen onsdag ble funnet store mengder narkotika og pengebeløp hos Hells Angels.

Tre av de siktede ble framstilt for varetektsfengsling i Tromsø torsdag. Utfallet ble fire ukers varetektsfengsling med to uker i isolasjon for alle tre.

Les også: Hells Angels om politiaksjon: – Mye ull og lite sau.

– De tre er varetektsfengslet fordi vi ser dem som sentrale i narkonettverket vi har slått til mot. Vi må ha dem isolert mens vi fortsetter den videre etterforskningen av saken, sier Yngve Myrvoll, sjef for narkotikagruppa ved Tromsø politistasjon, til NTB.

– Vi avventer hva som framkommer i avhør, før vi tar stilling til spørsmålet om varetektsfengsling av disse, forklarer politioverbetjent Odd Morten Pettersen.

(©NTB)

Mer innhold fra TV 2