Dansk politi har funnet arm – kan tilhøre Kim Wall

Dansk politi melder på Twitter at de har funnet en arm i Køge bukt. Funnet settes i forbindelse med drapet på Kim Wall.

DØDE OM BORD: Den svenske journalisten Kim Wall forsvant etter en tur med Peter Madsens ubåt i begynnelsen av august. Foto: Tom Wall
DØDE OM BORD: Den svenske journalisten Kim Wall forsvant etter en tur med Peter Madsens ubåt i begynnelsen av august. Foto: Tom Wall

Den danske oppfinneren Peter Madsen (46) er siktet for å ha drept den svenske journalisten Kim Wall om bord i sin privatbygde ubåt. Han nekter for å ha drept Wall, men har ifølge dansk politi tilstått å ha partert henne.

Wall var med Madsen på tur i u-båten for å skrive en artikkel om 46-åringen og hans spesielle livstil. Hun ble observert og fotografert på vei ut med u-båten.

De fleste av kroppsdelene fra henne er funnet, men så langt ikke armene. De kan være av betydning for etterforskningen og kan gjøre arbeidet for å fastslå dødsårsaken enklere.

Madsen har tidligere hevdet at Wall døde som følge av en ulykke om bord. Han hevder at hun døde etter at hun fikk den tunge takluken i hodet. Men det var ikke tegn på kraniebrudd da hodet hennes ble undersøkt etter funnet i oktober.

Sammen med hodet fant politiet også en pose med klær tilhørende Kim Wall. I den samme posen lå det også en kniv.

Madsen er siktet for drap, likskjending og grove seksuelle overgrep under særdeles skjerpende omstendigheter.

NTB/TV 2