Mann funnet skadd ved bro i Ålesund

Tre personer er pågrepet etter at en mann ble funnet skadd i Ålesund mandag morgen.

En mann ble funnet alvorlig skadet ved en benk i dette området sentralt i Ålesund tidlig mandag morgen.  Foto: Arne Rovick, TV 2
En mann ble funnet alvorlig skadet ved en benk i dette området sentralt i Ålesund tidlig mandag morgen.  Foto: Arne Rovick, TV 2

En mann ble mandag morgen funnet med hodeskader i Ålesund sentrum.

Mannen ble funnet av forbipasserende ved Hellebrua.

Like etter klokken 12 meldte politiet på Sunnmøre at tre personer er pågrepet, mistenkt for vold mot personen som ble funnet skadd.

– Vi har pågrepet tre personer i forbindelse med en voldsepisode. Vi mener de har vært involvert, som vi kan si ut fra videoovervåking fra stedet mannen ble angrepet på, sier operasjonsleder Borge Amdam til TV 2.

De tre vil bli avhørt av politiet i løpet av dagen.

Politiet har opplyst at mannen tilsynelatende ikke er alvorlig skadet, og at politiet jobber med konkrete opplysninger i saken.

Mannen i 30-årene ble funnet ved en benk ved Hellebrua i Ålesund rundt klokken 5.30. Politiet utelukker ikke at mannen kan ha blitt utsatt for vold. Den skadde ble sendt videre til Trondheim med luftambulanse.

– Han ble funnet med store skader i hoderegionen. Nå ber vi publikum som var i området på samme tid om tips, Amdam.

Amdam sier at mannen ikke var i stand til å avgi forklaring før han ble fraktet videre, men at politiet kjenner vedkommendes identitet og at familien er varslet.

Mer innhold fra TV 2