Jente (17) livstruende skadd etter utforkjøring

En 17 år gammel jente ble livstruende skadd, og fire andre personer ble alvorlig skadd i en utforkjøring ved Føskersjøen i Kongsvinger natt til lørdag.

Politiet opplyser at personbilen havnet utenfor veibanen på riksvei 2 i nærheten av Føskersjøen i Kongsvinger, melder Hamar Arbeiderblad.

I alt fem personer befant seg i bilen da ulykken skjedde. En kvinne (18) og to menn på henholdsvis 18 og 19 år er innlagt på Ullevål sykehus med alvorlige skader etter ulykken, opplyser pressevakt Anders Bayer ved Oslo universitetssykehus til NTB lørdag ettermiddag.

En 24 år gammel mann er innlagt på sykehuset i Kongsvinger med alvorlige skader. Sykehuset vurderer å overføre ham til Ullevål sykehus i løpet av dagen.

Årsaken til ulykken er foreløpig ukjent, men det skal ikke ha vært glatt på ulykkesstedet. Ifølge Østlendingen jobbet krimteknikere på stedet lørdag ettermiddag.

– Om det er høy hastighet som er årsaken eller om noe har kommet ut i veibanen, vet vi rett og slett ikke, sier operasjonsleder Jørn Akre i Innlandet politidistrikt til avisa.

Ulykken skjedde da personbilen havnet utenfor veibanen på riksvei 2 i nærheten av Føskersjøen i Kongsvinger.

Politiet fikk melding om ulykken like etter klokken 5 natt til lørdag.

(NTB)

Mer innhold fra TV 2