Her spiser TV 2-Solveig søppel fra dynga
Ifølge Matkontrollen-programleder Solveig Barstad er det ikke noe problem å lage seg et smakfullt ostesmørbrød bare ved å plukke ingredienser fra grønne avfallsposer på søppeldynga.
Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.
Halvparten av maten som havner på søppeldynga kunne vært spist.- Det er helt på trynet. Det er uetisk rett og slett, sier administrerende direktør Øivind Brevik ved Romerike Avfallsforedling, som daglig tar imot tonnevis med fullt spiselig mat ved Skedsmo gjenvinningsstasjon.I TV 2-programmet «Matkontrollen» besøker Barstad anlegget, og sammen med Brevik, skjærer hun opp flere av de grønne avfallsposene på jakt etter mat som kan spises.Etter litt lukting og vurdering finn
Logg inn for å lese denne artikkelen
Om du ikke har en TV 2-konto fra før kan du lage en, helt uten kostnad!
Artikkelen er oppdatert