Her er Wenches TV-oppskrifter:

Lukk

Petter Stordalen slår et slag for restemat!

814 visninger

Sunn og trendy Squash-spagetti

623 visninger

Asiatisk fiskesuppe, Del 2

102 visninger

Asiatisk fiskesuppe, DEL 1

240 visninger

Fiberrike rugscones

491 visninger
Wenche lager sin egen Tiramisu

Wenche lager sin egen Tiramisu

753 visninger

Norges grillmester Unions – BBQ

Wenche var bare assistent i dag, for i morgentimene sto dommerne fra "Norges Grillmester", Jonas Lundgren og Espen Schöning for kokkeleringen. Masse snadder og gode tips!

Matsikkerhet og grønnsakssuppe

Wenche hadde i dag besøk avKari Dommarsnes,Seniorinspektør i Mattilsynet. De snakket om kjøkkenhygiene og laget en deilig grønnsakssuppe.

Kristines påskesuksess

I dag hadde Wenche besøk av Kristine Ilstad,Norges største kakeblogger. Sammen bakte de kaken som har blitt delt tusenvis av ganger på sosiale medier; PÅSKESUKSESS!

Energibarer

Slik lager du enkelt hjemmelagde energibarer. Perfekte til trening og som turmat!

Dobbeldipping er lov

Blir det bakteriespredning av dobbeltdipping? Er nøtteskåla en bakteriebombe? Matkontrollen har gått vitenskapelig til verks for å teste om flere bakteriemyter faktisk er sanne.

Klar favoritt i stor appelsinjuice-test

Det finnes stadig flere typer appelsinjuice i butikkene. Går det an å smake forskjell på juice som er fra konsentrat, og det som ikke er fra konsentrat?

Urtestekt kyllingfilet

Wenche kokkelerte blant et hav av deilige urter i dag. Resultatet ble urtestekt kyllingfilet med tomat, mozzarella og pesto, servert på surdeigsbrød.

Se Frikjent på TV 2 Sumo

Frikjent

TV 2s kritikerroste storsatsning er et sterkt og engasjerende kvalitetsdrama, som overrasker hele veien. På TV 2 Sumo ser du neste ukes episode allerede nå!

Se Jordskott på TV 2 Sumo

Jordskott

Gjør deg klar for sitrende spenning med røtter i den svenske urskogen! Denne mystiske og fengslende thrilleren har hatt fantastiske seertall i Sverige og har vekket stor internasjonal oppmerksomhet. Må sees!