Her er Wenches TV-oppskrifter:

Vis flere

Rosekake til 17. mai

Thea Olsen Bolstad, "My little kitchen", ble årets matblogger i 2014. Rosekaken har blitt Theas varemerke og i dag lagde hun en vakker 17. mai variant sammen med Wenche.

Forrett og dessert til konfirmasjonsbordet

Wenche viste i dag hvordan man kan lage rimelig og god forrett og dessert til konfirmasjonen. En nydelig Gazpachosuppe, brownies med daim og kremet iskrem med rørte bær på menyen!

Alt til en billig og god konfirmasjonsmiddag

I dag lagde Wenche en rimelig og kjempegod gryterett, som hun anbefaler til både konfirmasjon og andre større festligheter. Her finner du oppskriften på biffgryten, potetmos, deilige dressinger og focaccia på 1 2 3!

Kvæfjord-cupkake

Wenche hadde besøk av Fem Fine Frøkner som har gjort nasjonalkaken om til en cupkake!

Sushi i verdensklasse

Det ble action i studio når Wenche hadde besøk av den japanske sushikokken Hirotoshi Ogawa, som også er mester i bambusbladkutting, og Jostein Medhus, kaptein, Det norske kokkelandslaget. Her finner du oppskriftene!

Wenches saftige vannbakkels

Vannbakkels er kakene noen alltid lykkes med, mens andre aldri får det til. Her har du Wenches gode råd og oppskrift!

Se Redaksjonen anbefaler på TV 2 Sumo

Redaksjonen anbefaler

Vi kan by på alt fra sex-skandaler og MMA-drama til nervepirrende krimserier. Sjekk ut våre serier og finn en ny favoritt.

Se Jane the Virgin på TV 2 Sumo

Jane the Virgin

Vi kan varmt anbefale denne morsomme Golden Globe-vinneren. På Sumo ser du serien fra begynnelsen eller neste episode allerede nå!