Her er Wenches TV-oppskrifter:

Lukk
Baking med historisk sus

Baking med historisk sus

1073 visninger

Kristines påskekake

1979 visninger

Wenche lager norsk fiskesuppe

536 visninger

Kylling- og grønnsakswok

757 visninger

Fristende Frittata på menyen

928 visninger

Energibarer

1396 visninger

Klar favoritt i stor appelsinjuice-test

Det finnes stadig flere typer appelsinjuice i butikkene. Går det an å smake forskjell på juice som er fra konsentrat, og det som ikke er fra konsentrat?

Urtestekt kyllingfilet

Wenche kokkelerte blant et hav av deilige urter i dag. Resultatet ble urtestekt kyllingfilet med tomat, mozzarella og pesto, servert på surdeigsbrød.

Fish and chips

Den mest erkebritiske hurtigmaten på menyen i dag - Fish and Chips!

Løksuppe -en fransk klassiker

Populært siden romertiden og historisk sett en fattigmannsrett. I dag er løksuppen en fransk klassiker, som like gjerne serveres på de fineste restauranter som til hverdags.

Rema 1000 solgte kotelett med sprøytespiss

Sprøytespissen ble oppdaget etter at kunden hadde stekt koteletten. Etter at Matkontrollen tok kontakt har slakteriet nå bestilt metalldetektor for å unngå at det skjer igjen.

Må bacon koste flesk?

Det finnes enormt mye bacon i butikkene og prisforskjellene er store. Trenger man å fleske til for redde søndagsfrokosten?

Skrei av beste sort

Espen Vesterdal Larsen fra Kulinarisk akademi tryllet frem frakert skrei med sylta løk, råkost på fennikel og blomkål, Hollandaise og sprø potet!

Se Frikjent på TV 2 Sumo

Frikjent

TV 2s kritikerroste storsatsning er et sterkt og engasjerende kvalitetsdrama, som overrasker hele veien. På TV 2 Sumo ser du neste ukes episode allerede nå!

Se Nye seriegodbiter på TV 2 Sumo

Nye seriegodbiter

Nå har vi lagt til hele sesonger av flere spennende kvalitetsserier fra BBC. Se blant annet den mørke konspirasjonsthrilleren «The Shadow Line» på TV 2 Sumo.