Stekt / grillet torsk
servert med kål- og fennikelsalat
Dryss salt på fiskefiletene.
Fortsett med salaten:
Stekt torsk:
Skyll av saltet og tørk fiskefileten med kjøkkenpapir.
Stek porsjonsstykker i olje/ smør, legg over et par kvister frisk timian, stek fisken ca 2 min på hver side.
Riv over litt sitronskall rett før servering.
Kål- og fennikel salat :
½ finsnittet fennikel
½ finsnittet nykål/sommerkål
1 grovrevet grønt eple
1 rødløk , i tynne skiver
2 ts finhakket frisk koriander
1 ss riseddik
½ ts sesamolje ( kan sløyfes)
1 ss soyasaus
2 ts finhakket frisk ingefær
1/2 ts salt
½ ts pepper
Finsnitt kål, fennikel, eple og løk og legg i iskaldt vann i ca 20 min.
Rør sammen riseddik, sesamolje, soyasaus og ingefær, smak til med salt og pepper.
La grønnsakene renne godt av seg.
Vend inn dressingen og finhakket koriander.
Se mer: