Stekt / grillet torsk

servert med kål- og fennikelsalat

Dryss salt på fiskefiletene.

Fortsett med salaten:

Stekt torsk:

Skyll av saltet og tørk fiskefileten med kjøkkenpapir.
Stek porsjonsstykker i olje/ smør, legg over et par kvister frisk timian, stek fisken ca 2 min på hver side.
Riv over litt sitronskall rett før servering.

Kål- og fennikel salat :

½ finsnittet fennikel

½ finsnittet nykål/sommerkål

1 grovrevet grønt eple

1 rødløk , i tynne skiver

2 ts finhakket frisk koriander

1 ss riseddik

½ ts sesamolje ( kan sløyfes)

1 ss soyasaus

2 ts finhakket frisk ingefær

1/2 ts salt

½ ts pepper

Finsnitt kål, fennikel, eple og løk og legg i iskaldt vann i ca 20 min.

Rør sammen riseddik, sesamolje, soyasaus og ingefær, smak til med salt og pepper.

La grønnsakene renne godt av seg.
Vend inn dressingen og finhakket koriander.

Se mer:

746520