Wenches kjøkken

Hverdager fra 6.55 til 10.00

Smörgåstårta

Smörgåstårta består av tre lag brød med fyll og mye godt mellom lagene og rikelig med dekor på toppen..

Måltidstype: Smårett Kategori:  Smørbrød Basisvare: Skalldyr
 

Slik gjør du:

Pisk krem, tilsett majones og crème fraiche. Pisk lett og luftig. Smak til med kaviar og sitronsaft.

Hakk 1 kokt egg , ca 100 g reker og bland inn i røren. Smak til med salt og pepper.

Legg 2 loffskiver skåret på langs på et serveringsfat. Bre et tynt lag av fyllet over . Dryss over reker og legg over egg i skiver. Legg over brød og bre på fyll , reker og egg. Legg på siste lag med brød.

Smør fyllet rundt hele kaken.. dekorer kaken etter eget ønsket , se tips til garnityr under.

Til garnityr:

Salat

Kokte egg

Røkelaks i skiver reker

Dill

Sort kaviar

sitron

Ingredienser til 8 porsjoner

6 skiver loff skåret på langs uten skorpe
Fyll:
2 ss majones
4 ss pisket fløte
8 ss pisket crème fraiche
3 ss kaviar
sitronsaft
5 kokte egg
ca 500 g rensede reker
rikelig med fersk finhakket dill
salt , pepper
Porsjoner:

Hva synes du om denne retten?

Del oppskriften på nettet:

Digg Nettby
Statistics