Rå sjokolade for skjønnhet og nytelse
Oppskrift og gjest i studio Sara Chacko og Trine Berge
Til 35-40 små former eller ca 25 store ( muffinsformer)
150 g kakaosmør
200 ml Aman Prana ekstra virgin kokosfett ( viktig at den er økologisk, rå, ekstra virgin og tåler høye temperaturer)
1-2 dl creative nature råkakaopulver
6 ss gula java fin
6 ss gula java cacao
Smelt kakaosmør og kokosfett i vannbad ( temperaturen bør ikke overstige 40 oC).
Bland det tørre i en bolle, hell den flytende blandingen over og rør til en jevn masse.
Hell massen i former og la stivne, 8-10 timer. Helst i rom ved ca 15 oC.
Råsjokoladen kan søtes etter behov.
Vil du ha en enda sunnere og mer næringsrik sjokolade prøv:
6ss pure planet rice brand
4 ss supernature lecithin pulver
Oppskrift og gjest i studio Sara Chacko
Vil du vite mer om råvarene søk på www.super-nature.no
2 dl creative nature , rå, avskallede hempfrø