Rå sjokolade for skjønnhet og nytelse

Oppskrift og gjest i studio Sara Chacko og Trine Berge

Til 35-40 små former eller ca 25 store ( muffinsformer)

150 g kakaosmør

200 ml Aman Prana ekstra virgin kokosfett ( viktig at den er økologisk, rå, ekstra virgin og tåler høye temperaturer)

1-2 dl creative nature råkakaopulver

6 ss gula java fin

6 ss gula java cacao

Smelt kakaosmør og kokosfett i vannbad ( temperaturen bør ikke overstige 40 oC).

Bland det tørre i en bolle, hell den flytende blandingen over og rør til en jevn masse.

Hell massen i former og la stivne, 8-10 timer. Helst i rom ved ca 15 oC.

Råsjokoladen kan søtes etter behov.

Vil du ha en enda sunnere og mer næringsrik sjokolade prøv:

6ss pure planet rice brand

4 ss supernature lecithin pulver

Oppskrift og gjest i studio Sara Chacko

Vil du vite mer om råvarene søk på www.super-nature.no

2 dl creative nature , rå, avskallede hempfrø