Wenches kjøkken

Hverdager fra 6.55 til 10.00

Potetmuffins

Nesten som en omlett

Måltidstype: Smårett Kategori:  Koldtbord, Omelett, Ovnsrett, Tilbehør Tidsbruk: 0-30 minutter

Slik gjør du:

Serveres lune eller kalde med en grønn salat.

Visp sammen egg og melk.
Finhakk rødløk ,bacon og hvitløk.
Skjær poteter og sopp i terninger.
Skyll og rist godt av spinaten.
Stek løk og bacon i i olje/ smør, tilsett finhakket hvitløk, poteter og sopp og la surre 4-5 min.
Tilsett spinat helt mot slutten.

Bland de stekte grønnsakene i egg- og melkeblandingen.
Tilsett revet hvit ost og smak til med salt og pepper.

Smør store muffinsbrett med olje eller bruk papirformer.

Fordel blandingen i formene og stek på midterste rille i varm stekeovn 180 oC i 20-30 min.
(Steketid avhengig av størrelsene på muffinsene) .

Her ser du mer:

Ingredienser til 4 porsjoner

6 egg
2 dl melk
1 rødløk
6 kokte poteter
4-5 skiver bacon eller skinke ( kan sløyfes)
1-2 fedd hvitløk
4-5 friske champinjong
1 god neve frisk spinat ev frossen ( sil vekk vannet)
100 g revet ost
salt, pepper
olje / smør til steking
Porsjoner:

Hva synes du om denne retten?

Del oppskriften på nettet:

Digg Nettby
Statistics