Påskematrester med ny vri
Etter oppskrifter av Kari Innerå
Restepølsebrød med salsa og kylling / lam
(Til 4 personer)
Sviss kjøttet i en stekepanne med krydderet til det er varmt.
Kutt opp tomat, hvitløk, løk og avokado. Bland sammen og smak til med salt, pepper og olivenolje.
Varm/grill pølsebrødene og fyll i med kjøtt og salsa. Riv over fersk parmesan.
Steak sandwich med sursøt løk og sennepsmajones
(Til 4 personer)
Grill skiver av brød. Kutt opp løken i skiver og stek gylne i solsikkeolje. Ha i honning og eddik, smak til med salt.
Kutt kjøttet i tynne skiver, krydre med salt og pepper og stek ved høy varme på hver side i ca 2 min. La hvile litt før servering.
Sennepsmajones
Ha eggeplommene i en bolle, ha i finkuttet hvitløk og sennep, spe i oljen i en tynn stråle under hurtig omvisping.
Smak til med salt og sitronjuice.