Wenches kjøkken

Hverdager fra 6.55 til 10.00

Fleskepannekaker

Måltidstype: Smårett Basisvare: Svinekjøtt
 

Slik gjør du:

Lag pannekakerøre av hvetemel, melk, egg , smeltet smør og salt og la den svelle i ca 30 min.

Skjær flesket/baconet i terninger/strimler og stek det gyllent og sett tilside.

Stek fleskepannekakene i en liten stekepanne. Ha litt av flesket , litt av fettet fra flesket og litt gressløk/vårløk i stekepannen, tilsett røre og stek pannekaken gyllen ved middels varme. Snu og stek på andre siden.

Fortsett å steke fleskepannekaker på samme måte.

Legg fleskepannekaken oppå hverandre og del i ”bløtkake” stykker eller server en og en fleskepannekake.

Server med råkost av rå revne gulrøtter og ev eple.

Ingredienser til 4 porsjoner

2 dl hvetemel
5 dl melk
4 egg
2-3 ss smeltet smør
1 ts salt
0,5-1 dl finhakket gressløk eller vårløk
ca 200 g lettsaltet flesk eller bacon
Porsjoner:

Hva synes du om denne retten?

55 stemmer

Del oppskriften på nettet:

Digg Nettby
Statistics