Wenches oppskrifter

Fargerik sommersalat

Med spiselige blomster

Kjøkken: Norsk Sesong: Sommer Måltidstype: Smårett Vanskelighetsgrad: Lett Kategori:  Salat Basisvare: Grønnsaker Tidsbruk: 0-30 minutter
Med blomster Foto: TV 2 © God morgen Norge
 

Slik gjør du:

Finn Schjøll lager en fargesprakende salat og pynter med blomster!

Kutt avocado i skiver og asparges i passe store biter, vårløk i tynne skiver.

Bland sammen med salatmixen.

Ha over sherrytomater og bringebær.

Press over saft av lime. "Ringle" over olivenolje og balsamicosirup.

Dryss forsiktig litt fingersalt over.

Pynt med blomsten fucsia.

Server med nybakte chiabatta.

Til denne salaten kan du legge til det du ønsker , f. eks kokte egg, kylling, fisk, skinke osv.

Ingredienser til 4 porsjoner

3 poser ferdig mix salat
2 avocado
1 bunt grønne aspargestopper
2 pakker røde sherrytomater
Bringebær
2 vårløk
1 lime
Balsamico sirup
Olivenolje
Fingersalt
4 chiabatta
Porsjoner:

Del oppskriften på nettet: