Wenches oppskrifter

Champagnefrokost

Gode smaker og små munnfuller til en ”sprudlende ” frokost

Måltidstype: Frokost Tidsbruk: 0-30 minutter

Slik gjør du:

I glasset , sprudlende vin / vin med ”bobler”, ev blandet med litt nypresset appelsinjuice, eller eplemost / cider.

-Sesongens friske bær/ frukt

- Løvtynne skiver av spekeskinke med jordbær, melon eller en bit lagret hvit ost

-Tynne skiver av røkt laks eller ørret, smurt med litt kremost. Legg inn en bit slangeagurk og rull sammen.

- Ost, lagret hvit ost eller en mild blåmuggost , servert med nøtter, jordbær ev dyppet i litt honning eller marmelade

- Fersk bakverk for eksempel croissanter, dyppes i litt rørte bær eller marmelade

- Skokoladetarteletter, fylt med vaniljeyoghurt eller vanilkekrem og friske bringebær

- Sjokolade konfekt

Tips : unngå egg. Egg og vin er ikke så gode kombinasjoner .

Se del 2 her

Ingredienser til 4 porsjoner




Porsjoner:

Del oppskriften på nettet: