Her kan du kjøpe Lamborghini – for under 150.000 kroner

Men – det er et kjempestort men!

Her gjelder det å ha både mye penger – og mye pågangsmot. Men da kan også dette vraket bli til en Lamborghini igjen! Foto fra ebay.com.
Her gjelder det å ha både mye penger – og mye pågangsmot. Men da kan også dette vraket bli til en Lamborghini igjen! Foto fra ebay.com.

Skal du kjøpe deg en Lamborghini, er det store penger som gjelder. Dette er en av verdens mest eksklusive bilmodeller, med priser deretter.

"Billigste" Lamborghini til salgs i Norge nå koster for eksempel rett under en million, så øker prisene på.

Men en sjelden gang dukker det opp et unntak, slik som det akkurat nå har gjort på auksjons-nettsiden ebay.com.

Helt utbrent

Der kan du sikre deg et eksemplar av legendariske Lamborghini Murcielago for i underkant av 150.000 kroner, ikke mer enn du må gi for en helt vanlig bruktbil.

Men ja, så er det også et stort men her. Bilen har nemlig vært i en brann, og det har tydeligvis ikke vært noen liten brann. Lamborghinien ser helt utbrent ut, så her kjøper du i praksis et chassis og et utgangspunkt for noe som må bli litt av et prosjekt.

Lamborghini som skolebil? Her er den!

Slik kan den bli, Lamborghini Murcialago er en legendarisk superbil.
Slik kan den bli, Lamborghini Murcialago er en legendarisk superbil.

Klikk her for å se annonsen på bilen

Selges slik den er...

Selgeren i USA, som forresten kaller seg "Lamborghinidemontør", forsikrer at de originale papirene er i orden, det er naturligvis helt avgjørende for at dette vraket i det hele tatt skal ha særlig verdi.

Det betyr i praksis at den som eventuelt går løs på bilen og får den tilbake i original stand, dermed også eier en ekte Lamborghini.

Opplysningene er for øvrig svært sparsommelige. Vi får vite at dørene også er med i salget og at "bilen" selges "slik den er". Det siste er kanskje ikke veldig overraskende, her nytter det nok ikke å komme og klage i ettertid.

Topp 5: De heftigste fra Lamborghini

Debuterte i 2002

For at dette skal bli en av verdens råeste superbiler igjen, vil det kreves både mye tid og ikke minst store penger. Det beste vil kanskje være å finne en kollisjonsskadet Murcielago og hente deler derfra. Men det vrimler ikke akkurat av slike i markedet heller.

Murcielago debuterte forresten i 2002, og etterfulgte da legendariske Diablo. Motoren er en V12-er med helt utrolig lyd, og prestasjonene er naturligvis en superbil verdig.

Vi har naturligvis testet Murcielago – les mer om den her:

Ferrari på vinterføre, se mer i videoen under: