Bilen til Trine ble påkjørt – på hennes egen gårdsplass

– Dette er bare så utrolig bittert.

Trine Roe Borgersen ble sint og lei seg da hun så at bilen hennes var påkjørt hjemme på gårdsplassen. Foto: Bjørn-Tore Sandbrekkene, op.no/AMEDIA
Trine Roe Borgersen ble sint og lei seg da hun så at bilen hennes var påkjørt hjemme på gårdsplassen. Foto: Bjørn-Tore Sandbrekkene, op.no/AMEDIA

Trine Roe Borgersen fikk sjokk da hun kom ut på gårdsplassen sin onsdag formiddag. Bilen sto der hun hadde satt den, men nå med omfattende skader.

I løpet av onsdag formiddag hadde noen kjørt en bil inn på gårdsplassen, truffet bilen hennes i siden, trolig med stor fart, og så stukket fra stedet. Nå fant hun bilen med skader som det trolig vil koste flere tusen kroner å få reparert.

Utrolig bittert

– Det er utrolig bittert å få bilen ødelagt på denne måten, sier Roe Borgersen til Østlands-Posten.

– Jeg har akkurat fått bilen tilbake fra verksted, og nå må den inn igjen. Forsikringen tar seg vel av det meste, men jeg må betale egenandel, og det er utrolig bittert, sier hun.

Hørte ingen ting

Huset der bilen sto parkert ligger i Brynesteinveien på Valby i Larvik, og er et hjørnehus. Trine Roe Borgersen vet at bilen har blitt påkjørt i løpet av onsdag formiddag, fordi mannens hennes kjørte på jobb klokken 07.45.

– På natten sto hans bil parkert ved siden av min, og da hadde det ikke vært mulig å få kjørt på den. Jeg var i huset, blant annet på kjøkkenet som ligger nær der bilen står, men hørte ingen lyder utenfra. Det er nesten rart, for på skadene kan jeg se at det har vært en skikkelig smell, sier hun.

Roe Borgersen oppdaget skadene da hun kom ut til bilen klokken 13 onsdag formiddag.

– Men jeg fikk besøk klokken 11, og hun hadde oppdaget skadene da hun kom til meg, sier hun.

Les også: Sto i dusjen mens bilen ble vraket utenfor huset

Trolig stor fart

Innkjørselen der bilen sto ligger noen meter opp fra veien, og i en sving. Skadene på bilens venstre bakdør er store, og alt tyder på at bilen som har kjørt på har hatt stor fart.

– Jeg har sjekket men renholdsverket, men de har ikke vært i området i det tidsrommet bilen ble ødelagt, og jeg har snakket med naboer i området. Ingen har hørt eller sett noe, så å klare å finne fram til den eller de som kjørte på er vel håpløst, sier hun, før hun setter seg i bilen for å få skadene taksert hos verkstedet.

Skadene på bilen tyder ellers på at det er en mindre bil som har truffet Roe Borgersens bil. Skadene er omfattende, men begrenser seg til bilens dør, og ikke lenger oppe på bilen.

Trine Roe Borgersen håper noen har sett noen i forbindelse med det som har skjedd, og at de tar kontakt med henne eller pollitiet.

Flere bil og motorsaker fra op.no finner du her:

Les også: Denne er nettopp kåret til verdens vakreste bil