Slik ble egget fra Rema 1000 til en liten kylling
Matkontrollen (TV 2): Vi la ni økologiske butikkegg til ruging. 22 dager senere klekket Ole Robert fram.
Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.
Matkontrollen ville undersøke om det var mulig å ruge frem kyllinger fra helt vanlige økologiske butikkegg. Redaksjonen gikk derfor til innkjøp av en rugemaskin og ni butikkegg fra ulike kjeder.Så blodårer og bevegelse i eggetEggene ble lagt i rugemaskinen hvor det var 37,5 grader og fuktig luft, og etter bare 10 dager kunne man se blodårer og en skygge inne i det ene egget fra Rema 1000. Det ble også oppdaget en skygge i ett av eggene fra Coop.Klekket på overtid<
Logg inn for å lese denne artikkelen
Om du ikke har en TV 2-konto fra før kan du lage en, helt uten kostnad!
Artikkelen er oppdatert